Смартфони

У 2025 році Samsung представить не лише Galaxy S25, але й два унікальні флагмани

Share
Час читання: 2 хв.

Останнім часом у Samsung справи йдуть не дуже. Компанія потроху втрачає свою частку на ринку, і навіть у сфері складних смартфонів, де вони колись задавали тон, китайські виробники почали відбирати пальму першості. Але я впевнений, що корейці не збираються так просто здаватися. Уже в січні 2025 року вони збираються випустити нову серію Galaxy S25, а далі ще більше несподіванок.

Що ще відомо

Зокрема, ходять чутки, що Samsung готує потрійний складаний смартфон. Подібних девайсів поки дуже мало. Наприклад, Huawei нещодавно випустила Mate XT, але він поки що тільки для китайського ринку, і його ціна у 2800 доларів явно кусається, навіть для справжніх фанатів.

Samsung, за даними журналістів та корейських джерел, давно працює над таким пристроєм. Причина в тому, що поточні Fold і Flip продаються не так успішно, як хотілося б. Їм не вдалося досягти тих цифр, які планувались. А китайські конкуренти не відстають і випускають свої варіанти з власними екранами.

Чому потрійний складаний смартфон – це цікаво? Ну, перш за все, тому що він буде мати величезний екран. Наприклад, у тому ж Huawei Mate XT екран більше 10 дюймів, що вже майже планшет. Крім того, ці пристрої можуть трансформуватися: частина екрану буде дисплеєм, а інша – наприклад, клавіатурою.

Ще одна цікава річ, яку готує Samsung, – це розсувний смартфон. Чув про такі концепти ще з 2020 року, але на ринку поки що нічого подібного немає. Samsung запатентувала свою технологію у 2021 році, і тепер, схоже, готується її реалізувати. Цей гаджет буде не просто трансформером, а зможе плавно перетворюватися з маленького телефона на планшет і назад, підлаштовуючись під те, що тобі потрібно в даний момент.

Що стосується Galaxy S25, то очікую, що ця лінійка отримає оновлені процесори, нові функції штучного інтелекту, підтримку супутникового зв’язку і ще багато цікавого.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Samsung
  • Останні записи

    Фахівці розповіли, як правильно заряджати смартфон

    Сучасне життя складно уявити без мобільних телефонів, проте багато користувачів не замислюються над тим, як…

    24.10.2024

    В Україні можуть зрости тарифи на мобільний зв’язок

    Зима вже на носі, і схоже, нас можуть чекати нові відключення світла. Це, як не…

    24.10.2024

    Galaxy S24 FE визнаний найкращим смартфоном Samsung

    Редакція Tom's Guide виділила шість найкращих смартфонів Samsung для покупки наприкінці 2024 року. Що ще…

    24.10.2024

    Огляд Logitech POP Icon Combo: найкраще поєднання клавіатури і мишки

    Logitech POP Icon Combo – це справжня знахідка для тих, хто хоче додати яскравості та…

    24.10.2024

    Всі смартфони серії Xiaomi Mi 15 отримають ультразвуковий сканер відбитків пальців

    Сьогодні, 24 жовтня, Xiaomi офіційно оголосила дату презентації своєї нової флагманської серії – Xiaomi Mi…

    24.10.2024

    Промислове виробництво iPhone SE 4 може стартувати у грудні

    iPhone SE 4 стане наступним смартфоном компанії Apple . Очікується, що він отримає значні зміни…

    24.10.2024