Смартфони

З’явилися перші дані про можливі нововведення в iPhone 17

Share
Час читання: < 1 хв.

З виходом iPhone 16 Pro я вже задумуюсь, чи варто оновлюватись зараз, чи почекати до наступного року, особливо коли чутки про iPhone 17 вже почали з’являтись. Найбільше зацікавила новина про iPhone 17 Air, який може стати найтоншим айфоном в історії. І його камера, схоже, буде як козирок, нагадуючи Google Pixel 9. Це, до речі, означає, що модель Plus скоро піде в історію, адже iPhone 16 Plus, схоже, останній в цій лінійці.

Що ще відомо про iPhone 17 Pro

Про дисплей в iPhone 17 Pro не чекаю кардинальних змін, ну хіба що у стандартній моделі або в iPhone 17 Air буде 120-герцовий LTPO-дисплей, який раніше був лише у Pro версії. І це вже може трохи підштовхнути до покупки.

До речі, кольори iPhone 17 Pro теж викликають інтерес. За деякими витоками, він отримає свіжі варіанти — щось типу Teal Titanium чи Green Titanium. Це виглядає куди цікавіше, ніж ті класичні відтінки в iPhone 16 Pro.

Але ось що мене дійсно зацікавило — це камери в iPhone 17 Pro. Кажуть, що він матиме 48-мегапіксельну телекамеру і 24-мегапіксельну фронталку. Причому всі моделі лінійки можуть отримати ці 24 Мп спереду, що суттєво зменшить різницю між звичайними версіями та Pro у плані фотоможливостей.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: AppleiPhone
  • Останні записи

    Названо 46 моделей Samsung, які отримають One UI 7 з Android 15

    Минулого тижня Google випустила фінальну версію Android 15, виробники смартфонів вже працюють над бета-версіями нового…

    22.10.2024

    Apple планує влаштувати для журналістів та блогерів розкішний прес-тур

    Apple вирішила використати розкішний прес-тур для привернення уваги журналістів та блогерів до свого платіжного сервісу…

    22.10.2024

    Штучний інтелект не сприяє збільшенню продажів iPhone

    Аналітики компанії Jefferies дійшли висновку, що нова нейромережева технологія Apple не стане вирішальним чинником збільшення…

    22.10.2024

    Розкрито, навіщо на смартфоні потрібен режим польоту

    Сьогодні більшість мобільних пристроїв оснащені "Режимом польоту". Ця функція дозволяє тимчасово вимикати всі види радіосигналів…

    22.10.2024

    Як сучасні смартфони захищають очі від короткозорості

    Смартфони стали невід'ємною частиною нашого життя. У цьому постійне їх використання негативно б'є по органах…

    22.10.2024

    Xiaomi анонсувала потужні смартфони з новим Snapdragon 8 Elite

    Xiaomi з нетерпінням очікує запуску своєї нової серії смартфонів під назвою Xiaomi 15. Компанія вже…

    22.10.2024