Велике розчарування для мільйонів: Xiaomi Redmi 6 на живих фотографіях виглядає огидно

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як відомо, вже зовсім скоро відбудеться офіційна презентація бюджетного смартфона Xiaomi Redmi 6, який отримає технічне оснащення початкового рівня, а також виріз в екрані, який став модною «фішкою» багатьох телефонів в 2018 році. Проте, найбільше розчарування чекає мільйони людей, тому як в китайській новинці зовнішній вигляд лицьової частини не викликає нічого, крім почуття відрази.

Компанія Xiaomi спробувала ввести виріз в екрані в бюджетний клас телефонів. У неї вийшло це зробити, однак на світ з’явився такий смартфон як Redmi 6. Телефон має величезну рамку знизу, а відступи з усіх інших сторін не можна назвати маленькими або навіть середники – вони великі. Все б нічого, та тільки ось у верхній частині мобільного пристрою знаходиться виріз.

Якби в вирізі розміщувався сканер особи 3D Face, який можна зустріти у флагманському Mi 8, то ніяких питань би не було, проте в Xiaomi Redmi 6 його немає, а значить впроваджувати таку особливість в свій новий телефон виробник вирішив виключно в погоді за модою. У «моноброви» телефону знаходиться розмовний динамік, а також фронтальна камера. Задня кришка телефону виглядає солідно, але і тут все не так добре, як хотілося б.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зокрема, тильна частина Xiaomi Redmi 6 виготовлена ​​з металу, але з величезними пластиковими вставками зверху і знизу. На ній також можна виявити подвійну основну камеру з вертикальним розташуванням датчиків, а також сканер відбитків пальців. Очікується, що телефон отримає 5,84-дюймовий IPS-екран з роздільною здатністю 2280 на 1080 пікселів (FHD +), акумулятор ємністю 3900 мАг, 12 Мп основну і 5 Мп фронтальну камери, а також 8-ядерним процесор Qualcomm Snapdragon 625. Купити цей мобільний пристрій можна буде в версіях з 2/16 ГБ, 3/32 ГБ і 4/64 ГБ пам’яті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.