Смартфони

Можливі макети iPhone SE 4 показують дизайн, схожий на iPhone 14

Share
Час читання: 2 хв.

Сьогодні натрапив на цікаві нові зображення макетів iPhone SE 4, які опублікував японський блог Macotakara. Виглядає так, ніби нова модель буде майже копією iPhone 14 — це те, що всі й очікували. Блогери також сказали, що SE буде підходити під чохли від iPhone 14, хоча і згадали про якийсь більший варіант, але, якщо чесно, не думаю, що це станеться.

Що ще відомо iPhone SE 4

Macotakara часто постять макети нових iPhone, і зазвичай їхні прогнози влучні. Цього разу, як і очікувалося, макети підтверджують всі чутки, які ми вже чули. З того, що я бачив, у новому SE буде одна задня камера, звичайний перемикач звуку (ніякої кнопки дії), і Face ID у верхній частині з трохи меншою виїмкою.

Розміри такі самі, як у iPhone 14, і це значить, що чохли від нього ідеально підійдуть до нового SE, хоч і з трохи завеликим отвором для камери, бо в 14 було дві камери, а тут — одна. Перемикач звуку виглядає трохи меншим, але кнопки гучності та живлення схожі на ті, що в iPhone 14.

Блог ще згадував про можливий більший варіант SE, такого ж розміру, як iPhone 14 Plus, але я в це не вірю. Досі не було ніяких чуток про більший SE, і малоймовірно, що Apple випустить його так пізно в процесі розробки. Зазвичай, якщо щось нове від Apple не обговорювали до того, як продукт виходить, воно й не з’являється.

Отже, я майже впевнений, що буде лише один розмір iPhone SE 4. Великий SE, скоріш за все, не вийде цієї весни, але, як завжди, є маленький шанс, що він з’явиться набагато пізніше.

Чекаю на новий iPhone SE 4 навесні. За всіма чутками, у нього буде 6,1-дюймовий OLED-екран, чіп A18 з підтримкою Apple Intelligence, камера на 48 Мп, як у iPhone 15, і, можливо, перший 5G-модем від Apple.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: AppleiPhone
  • Останні записи

    Чому низькі температури зменшують тривалість роботи батареї смартфона

    Холодна погода може негативно позначитися на роботі смартфона, особливо на акумуляторі. Літій-іонні батареї, що використовуються…

    20.10.2024

    Користувачі Telegram стали отримувати вірус під виглядом фото

    Користувачі Telegram почали отримувати особисті повідомлення із прикріпленими файлами, які містять вірус. Що ще відомо…

    20.10.2024

    Користувачі iPhone 16 скаржаться на низьку автономність нових смартфонів Apple

    Як тільки почали продавати iPhone 16 наприкінці вересня 2024 року, власники нових айфонів масово почали…

    20.10.2024

    Партнерство між Microsoft і OpenAI перебуває під загрозою, і ChatGPT може вийти з угоди

    Партнерство між Microsoft і OpenAI, яке колись здавалося ідеальним, зараз переживає непрості часи. За останніми…

    19.10.2024

    Snapdragon 8 Elite обійшов Apple A18 Pro в тестах AnTuTu

    Майбутній флагманський чіпсет Snapdragon 8 Elite від Qualcomm був помічений у тесті AnTuTu на невипущеному…

    19.10.2024

    Samsung Galaxy S25 Ultra отримає чотири варіанти кольорів

    Samsung готує до випуску новий флагманський смартфон Galaxy S25 Ultra, який буде доступний у чотирьох…

    19.10.2024