Смартфони

Підтверджено технічні характеристики iPhone 17 Slim/Air, а також iPhone 17 Pro і Pro Max

Share
Час читання: < 1 хв.

Джефф Пу з Haitong International, відомий своїми точними прогнозами про Apple, сьогодні поділився новим дослідженням, яке стосується серії iPhone 17, що, швидше за все, вийде наступного вересня.

Що відомо про серію iPhone 17

По-перше, давайте поговоримо про новенький iPhone 17 Slim (або, можливо, iPhone 17 Air, якщо Apple вирішить продовжити свою традицію з назвами, як у планшетів). Цю модель підтвердили для використання чіпа A19, але без Pro в назві, як у Pro-версій. Очікується, що в смартфоні буде 8 ГБ оперативної пам’яті, тому підтримка Apple Intelligence не викликає сумнівів.

Щодо камер, ми отримаємо одну 48-мегапіксельну камеру на задній панелі та 24-мегапіксельну для селфі. Телефон буде оснащено Face ID, матиме алюмінієву рамку і 6,6-дюймовий дисплей. За словами Пуа, ця модель матиме абсолютно новий дизайн і стане заміною для iPhone Plus.

Тепер про iPhone 17 Pro і Pro Max. Обидва пристрої збережуть розміри екранів, як у попередніх моделях, отримають чіп A19 Pro, 12 ГБ оперативної пам’яті, 48-мегапіксельну телефотокамеру та 24-мегапіксельну селфі-камеру. Проте Pro Max також матиме більш вузький Dynamic Island завдяки новій системі розпізнавання обличчя.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: AppleiPhone
  • Останні записи

    Помилка iPhone 16 Pro викликає випадкові зависання та перезавантаження пристрою

    Користувачі iPhone 16 Pro скаржаться на новий дивний баг пристрою – він довільно зависає та…

    19.10.2024

    Експерт радить не підключати телефон до зарядки, якщо він потрапив у воду

    Якщо ваш телефон потрапив у воду, першочерговим завданням має бути якнайшвидше вилучення пристрою з води.…

    19.10.2024

    Tesla знову звинуватили у перебільшенні можливостей робота Optimus

    Цими днями Tesla опублікувала відео з демонстрацією можливостей людиноподібного робота Optimus. У ролику гуманоїди займаються збиранням коробок,…

    19.10.2024

    Україна збільшила виробництво дронів у 10 разів

    У 2024 році Україна просто зробила неймовірний ривок у дроновій індустрії – виробничі потужності збільшилися…

    19.10.2024

    Нове дослідження: комп’ютерні ігри сприяють розвитку інтелекту, витривалості та успіху

    Вчені із Західного університету в Канаді досліджували вплив комп'ютерних ігор на здоров'я та дійшли несподіваних…

    19.10.2024

    Samsung Galaxy A36 у новому дизайні показали на рендерах

    Відомий інсайдер OneLeaks спільно з порталом GizNext опублікував перші якісні зображення майбутнього смартфона Samsung Galaxy…

    18.10.2024