Помилка iPhone 16 Pro викликає випадкові зависання та перезавантаження пристрою

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Користувачі iPhone 16 Pro скаржаться на новий дивний баг пристрою – він довільно зависає та перезавантажується. Про це пише MacRumors.

Реклама

Що ще відомо

Згідно з джерелом, проблема торкнулася лише моделей iPhone 16 Pro та iPhone 16 Pro Max, оскільки скарг від власників базових моделей поки не надходило. Люди пишуть, що у звичайному режимі використання дисплей смартфона в якийсь рандомний момент починає з великим запізненням реагувати на торкання, або взагалі перестає їх розпізнавати, після чого пристрій перезапускається. Також були повідомлення про те, що iPhone перезавантажується в режимі очікування, просто лежачи на столі або в кишені.

Скарги на цей баг з’являлися з моменту релізу iPhone 16, але зараз їхня кількість стала збільшуватися. Оновлення iOS 18.0.1 і навіть бета-версія iOS 18.1 не вирішують проблему. Деякі користувачі зуміли поміняти пристрій на новий у «офіціалів», але більшість просто чекає від Apple виправлення. У деяких випадках кількість збоїв перевищує 10-20 разів на день. Окремі власники відзначають, що переустановка iOS та вимкнення iCloud допомогло їм, так що можливо проблема криється в алгоритмах роботи iCloud у iOS 18.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ