Смартфони

Користувачі iPhone 16, 16 Pro і старих моделей з iOS 18 повідомляють про проблему швидкого розряду батареї

Share
Час читання: 3 хв.

Деякі користувачі iPhone 16 та iPhone 16 Pro зіткнулися з дуже швидкою розрядкою батареї, згідно зі скаргами на Reddit, спільнотами підтримки Apple та форумами MacRumors. Багато повідомлень надходять від користувачів iPhone 16, але проблеми спостерігаються і на старих iPhone під керуванням iOS 18.

На MacRumors запущено гілку скарг на час роботи батареї iOS 18 ще з часів бета-тестування, але після запуску фінальної версії iOS 18 та виходу iPhone 16 пішла нова хвиля скарг. Власники iPhone 16, у яких це сталося, помітили значне розрядження акумулятора, навіть коли iPhone не використовується.

Заряд батареї iPhone 16 Pro падає майже до 60% зі 100% у середині дня, навіть якщо не користуватися смартфоном активно. Безперечно потрібно виправити, потрібно було залишити свій 15 pro!

T1aaj

Мій iPhone 16 Pro Max дуже швидко розряджається. Я оновився з 15 Pro Max – оновився до iOS 18 і зі станом батареї 99%, коли я продав його. Оскільки Apple заявляла про більший час роботи акумулятора для iPhone 16, я був схвильований, дізнавшись, наскільки більше часу роботи я отримаю. Відповідь? Тепер у мене вдвічі менше часу між зарядками, порівняно з тим, що було з моїм 15 Pro Max, якому виповнився рік. Справді розчаровує. Усі налаштування ті самі, включаючи глобально відключене фонове оновлення, максимальну частоту оновлення екрана 60 Гц і блокування даних на 4G. Я отримав свій 16 Pro Max у день запуску, так що йому зараз 19 днів; вся рання індексація та інші фонові налаштування повинні бути повністю завершені до теперішнього часу.

JulianL

У деяких випадках більша частина розряду акумулятора відбувається в режимі очікування, коли iPhone не використовується, що говорить про те, що фонова активність може викликати проблеми у деяких користувачів.

У 16 Pro жахливий час роботи батареї в режимі очікування під час сну (він не підключений до моїх Apple Watch). Він виконує фонові дії як божевільний. Але, вгадайте, що я відключив AOD (але цього не повинно бути, коли в сплячому режимі він і так вимкнений) і включив обмеження кадрів у спеціальних можливостях (не в режимі низького енергоспоживання), щоб відключити ProMotion, бум, фонове свавілля зникло! Однак розряд батареї не було усунено, за 4 години та 20 хвилин він розрядився на 11%, з 70% до 59%.

huanbrother

Очевидно, щось не так на боці Apple. Розряд акумулятора в режимі очікування надмірний. Сьогодні вранці я відключив свій телефон о 9-й ранку, і він протримався на рівні 95% (моя межа зарядки) всього 20 хвилин, перш ніж почав швидко падати. Щоп’ять хвилин я втрачав відсоток, поки, нарешті, не взяв його в руки, щоб використати. Зараз, здається, він трохи стабілізувався, але я справді спантеличений такою поведінкою.

kirbysmartdawg

Я оновився зі свого iPhone 12 та отримав новий 16 Pro. Я оновився в основному через проблеми з акумулятором і динаміками, але я помітив, що навіть незважаючи на те, що у 16 ​​краща батарея і більший час автономної роботи, він розряджається приблизно на 10-15% за ніч, якщо просто лежати на тумбочці у мене.

Ok-Interest-6561

На Reddit один користувач провів експеримент з iPhone 16 Pro та iPhone 14 Pro і заявив, що використовував обидва однаково. У iPhone 16 Pro заряд батареї впав до 58%, у той час як у iPhone 14 Pro він становив 85%.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: AppleiPhone
  • Останні записи

    Експерти оприлюднили список найкращих Android-смартфонів

    Загалом у рейтингу ресурсу опинилося сім смартфонів: чотири від Google, два від Samsung та один…

    17.10.2024

    Чим і як протирати смартфон, щоб не пошкодити екран та корпус

    На поверхні смартфонів можуть накопичуватись небезпечні бактерії. Чому потрібно дезінфікувати телефон? Смартфон є найбруднішим технічним…

    17.10.2024

    iPhone наступного року може отримати несподівану нову кнопку

    Це може здатися смішним, але, схоже, найбільші апаратні оновлення для iPhone стосуються кнопок. Після додавання…

    17.10.2024

    7 функцій, без яких не варто обирати роутер

    Маршрутизатор, безумовно, найважливіша частина мережі Wi-Fi. Якщо ви думаєте про покупку нового пристрою, зверніть увагу…

    17.10.2024

    Samsung показала відео розпакування Galaxy Ring через три місяці після анонсу

    Компанія Samsung почала тизерити своє перше смарт-кільце Galaxy Ring ще на початку року на презентації…

    17.10.2024

    Чому штучний інтелект у телефоні не гарантує безпеку

    Останніми роками штучний інтелект (AI) став невід'ємною частиною наших смартфонів. AI допомагає покращити фотографії, прискорює…

    17.10.2024