Характеристики та дизайн POCO C75 стали відомі перед офіційним анонсом

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Не чекаючи на презентацію смартфона POCO C75, портал Smartprix опублікував якісні рендери майбутньої новинки, а також список її технічних характеристик. Відповідно до джерела, апарат буде представлений у середньому ціновому сегменті, а однією з його особливостей стане оригінальний дизайн задньої панелі.

Реклама

Що ще відомо про новинку

На зображеннях смартфон представлений у м’ятному, сріблястому та чорному кольорах. У всіх версіях гаджет отримав двоколірну задню панель. У перших двох варіантах нижня частина прикрашена оригінальним патерном, а в третьому просто матова. На фронтальній панелі видно порівняно широкі рамки та краплеподібний виріз у дисплеї для фронтальної камери.

За даними джерела, апарат отримає 6,88-дюймовий дисплей із частотою оновлення 120 Гц і роздільною здатністю HD+, а також процесор MediaTek Helio G85, до 8 ГБ оперативної пам’яті та накопичувач об’ємом до 256 ГБ. Роздільна здатність основної тильної камери складе 50 Мп, фронталки – 13 Мп. За автономність відповідатиме акумулятор на 5160 мАг за допомогою швидкої 18-ватної зарядки.

Розміри корпусу гаджета становитимуть 171,9 x 77,8 x 8,2 мм, вага – 204 грами. Доповнять список характеристик модулі NFC та Bluetooth 5.4, а також бічний сканер відбитків пальців. Дата прем’єри та ціна POCO C75 поки не оголошено.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ