Що відомо про найтонший смартфон Samsung, який стане відповіддю на iPhone Air

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Стало відомо що Samsung збирається випустити свій найтонший смартфон — Galaxy S25 FE. Це буде після того, як з’явиться новий iPhone Air, і, чесно кажучи, це звучить дуже цікаво. Уявіть собі: Galaxy S25 FE буде ще тоншим за Galaxy S24 FE, який і так виглядає стильно з товщиною 8 мм. Кажуть, що новинка буде менше 7,6 мм, і це просто вражає.

Реклама

Що відомо про новинку

За інформацією з TheElec, Samsung планує використовувати більш тонкі акумулятори та оптимізувати внутрішнє компонування, щоб зробити телефон ще більш елегантним. Це, здається, зараз дуже популярний тренд серед виробників, які намагаються створити справжні шедеври дизайну. А дисплей у нового смартфона буде на 6,7 дюйма — точно те, що потрібно!

Мені цікаво, чи зможе Samsung конкурувати з iPhone 17 Air, який, за чутками, стане першим серйозним редизайном від Apple з 2017 року. Але якщо говорити про Galaxy S24 FE, його анонсували на початку вересня, і це також виглядає дуже круто. Телефон отримав дизайн, схожий на базові моделі, та ще й підтримує функції штучного інтелекту Galaxy AI. Плюс, він обіцяє отримувати оновлення аж до 2031 року. Це приємно!

У Galaxy S24 FE буде 6,7-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю FHD+ і частотою оновлення 120 Гц, що обіцяє шикарну плавність зображення. Працюватиме він на Android 14 з інтерфейсом One UI 6.1, так що все буде максимально зручно.

Цей смартфон матиме потужний процесор Exynos 2400e, до 12 ГБ оперативної пам’яті і до 256 ГБ вбудованої пам’яті. Для фото любителів там буде три модуля основної камери: 50 МП, 12 МП (ультраширокий) і 8 МП (телефото), а також фронтальна камера на 10 МП для селфі.

Автономність телефону забезпечить батарея на 4600 мА/год з підтримкою швидкої зарядки 25 Вт. І не забувайте, що цей гаджет буде мати захист за стандартом IP68, так що води і пилу не страшно.

Ціна на Galaxy S24 FE планується в межах $600–700 (приблизно 29 тисяч грн), а випустять його в жовтні 2024 року. Мені цікаво, як все це виглядатиме насправді!

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ