Умільці зібрали прозорий iPhone 16 Pro, який вражає своїм зовнішнім виглядом

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У мережі з’явилися фото флагманського смартфона Apple, котрий кастомізували у стилі Nothing. Про пристрій написали у Digital Trends.

Реклама

Що ще відомо

Згідно з джерелом, майстри з ремонту електроніки вирішили зробити iPhone 16 Pro із повністю прозорою задньою кришкою. Для цього вони зняли скляну панель і кілька днів «чаклували» над нею, щоб досягти своєї мети. Спочатку потрібно було акуратно зняти зі скла важливі для смартфона елементи на зразок котушки MagSafe, після чого три дні вимочувати панель у кислоті, щоб зняти алюмінієве напилення із внутрішньої сторони. Процес виглядає не дуже естетично, але результат вищий за всілякі похвали.

Кастомний iPhone 16 Pro з прозорою задньою кришкою виглядає чудово, оскільки показує реальний «внутрішній світ» пристрою, а Apple завжди славилася акуратністю при виробництві плати та формуванні «начинки» своїх пристроїв. На жаль, прямо зараз зробити айфон прозорим коштує багато зусиль, тому встановити собі таку кришку вийде лише, якщо китайські умільці почнуть їх масово виробляти.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоdigitaltrends.com

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ