За чутками, iPhone 17 Pro і Pro Max отримають простішу систему вилучення акумулятора

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

В акумуляторах iPhone 16 та iPhone 16 Plus використовується передовий тип клею, який можна послабити за допомогою низьковольтного електричного струму від 9-вольтової батареї, зарядного пристрою USB-C або іншого джерела живлення. Хоча ця зміна не стосується моделей iPhone 16 Pro, тепер, за чутками, вона буде застосовуватися в моделях iPhone 17 Pro наступного року.

Реклама

Що варто знати про iPhone 17 Pro і Pro Max

Згідно з повідомленням у блозі Majin Bu, який має досвід роботи зі чутками про Apple, процес вилучення акумулятора буде поширений на всі чотири моделі iPhone 17.

Джерело витоку поділилося фотографією нового клею у чотирьох різних розмірах, які можуть відповідати чотирьом моделям iPhone 17.

У той же час акумулятори iPhone 16 Pro і iPhone 16 Pro Max як і раніше оснащені клейкими вкладками, що розтягуються, як і багато попередніх моделей iPhone.

Поки жодне джерело не підтвердило цей слух, процес електричного вилучення батареї, що поширюється на всі чотири моделі iPhone 17, принаймні звучить як розумна перспектива. Очікується, що Apple представить лінійку iPhone 17 наступного вересня.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ