Телефони Samsung Galaxy S24 першими отримують жовтневе оновлення Android 2024

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Samsung обіцяла, що якнайшвидше оновить найкращі телефони у своєму каталозі останнім патчем безпеки Android, і ось уже місяць корейський гігант виконує свою обіцянку. Він почав розповсюджувати жовтневе оновлення безпеки Android на свої останні флагмани – Samsung Galaxy S24.

Реклама

Що відомо про оновлення

Нещодавній звіт спеціалізованого ЗМІ SamMobile підтверджує, що Samsung почала розповсюджувати жовтневе оновлення Android 2024 на “пришиті” до оператора варіанти Samsung Galaxy S24, Galaxy S24+ та Galaxy S24 Ultra у Сполучених Штатах.

Як завжди, найближчими тижнями оновлення буде поширене на розблоковані американські моделі та варіанти в усіх інших регіонах світу.

Нова збірка програмного забезпечення призначена для Samsung Galaxy S24 в США з версією прошивки, що закінчується AXI1, яка, що не дивно, включає патч безпеки October 2024. Це нове оновлення безпеки Android усуває в цілому 30 вразливостей, пов’язаних з безпекою та конфіденційністю. торкаються виключно пристрої Samsung Galaxy.

Крім того, жовтневе оновлення безпеки 2024 виправляє кілька загальних помилок в інтерфейсі користувача One UI, а також підвищує продуктивність і стабільність всіх трьох представників серії Galaxy S24.

Це нове оновлення обмежується виправленням проблем безпеки та не включає жодних нових функцій, оскільки, як ми вже розповідали кілька днів тому, перша стабільна версія One UI 7.0 з Android 15 з’явиться лише наступного року.

Як тільки оновлення безпеки буде поширене на Galaxy S24, Galaxy S24+ та Galaxy S24 Ultra по всьому світу, ви зможете застосувати його на своєму телефоні, виконавши звичайні дії: зайдіть у меню «Налаштування» смартфона, увійдіть у розділ «Оновлення ПЗ» та натисніть на кнопку «Завантажити та встановити».

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ