Аналітики повідомляють про слабкий попит на iPhone 16

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Попит на нові моделі iPhone 16 та 16 Plus вийшов низьким. Базові смартфони серії iPhone 16 не викликали великого інтересу у споживачів. Про це заявив авторитетний аналітик Мін-Чі Ко.

Реклама

Що ще відомо

Ко з’ясував, що стартові моделі Apple, такі як iPhone 16 і 16 Plus, не отримали високого попиту з боку користувачів у всьому світі. Аналітик охарактеризував попит на ці пристрої як «млявий». У той же час, iPhone 15 та 15 Plus мали великий успіх серед покупців. Через це Apple вирішила трохи знизити замовлення виробництва комплектуючих для даних моделей.

Тим не менш, Мін-Чі Ко зауважив, що флагманські моделі iPhone 16 Pro та 16 Pro Max все ще мають стабільний попит. Нові топові пристрої продаються приблизно на тому ж рівні, що й попередні моделі. Через високий попит Apple навіть попросила постачальників продовжити виробництво смартфонів до 1 жовтня, коли у Китаї відзначається День освіти.

Експерт висловив зацікавленість у тому, як зміниться попит після випуску нейромережі Apple Intelligence у США. Очікується, що функціонал штучного інтелекту (ШІ) стане доступним на смартфонах Apple до кінця жовтня. На думку аналітика, до кінця поточного року Apple випустить від 88 до 89 мільйонів смартфонів. Нагадаємо, що у 2023 році обсяг продажів компанії становив 90-91 мільйон пристроїв.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ