Смартфони

ТОП-4 причини дочекатися новий iPhone SE і не купувати iPhone 15

Share
Час читання: 2 хв.

Дедалі більше інсайдерів говорять про повернення до ладу лінійки бюджетних смартфонів iPhone SE. Як правило, пристрої відрізнялися компактністю, поступалися потужністю, але й коштували на порядок дешевше. Однак, наступна модель, якщо вірити чуткам, за деякими параметрами готова потягатися з базовими версіями минулого року.

За словами Марка Гурмана , новий смартфон можуть уявити вже у жовтні, а на полиці магазинів він потрапить до початку 2025 року. Ось кілька причин задуматися про його покупку та не чекати, коли iPhone 15 скине цінник.

  • Ціна — мабуть найвагоміший аргумент для охочих заощадити. Імовірно, iPhone SE обійдеться в $499 – $549, що вже дешевше за iPhone 15 на пару сотень доларів.
  • Екран – його діагональ становитиме 6,1 дюйма. Так, модель вже не буде настільки компактною, проте його якість тепер не поступатиметься базовим моделям, оскільки як матриця встановлять повноцінний OLED, а рамки обіцяють зробити тонше.
  • Продуктивність – новий iPhone SE, швидше за все, працюватиме на чіпі A18 у зв’язці з 8 ГБ «оперативки». Так, компанія планує просувати власну систему штучного інтелекту Apple Inelligence. Але навіть якщо заплющити очі на можливості ШІ, за наявності такого чіпа його потужність можна порівняти з базовим iPhone 16.
  • Face ID – його наявність стане дебютною в лінійці SE. Бюджетники оснащувалися сенсором Touch ID та поступалися в технологічності основним моделям. Тепер їхні можливості будуть ідентичними.

Варто відзначити, що такий варіант навряд чи підійде любителям похвалитися соковитими знімками в соцмережах – iPhone SE матиме лише одну камеру на 48 МП. Але для тих, хто розглядає покупку надійного робочого пристрою без упору на зйомку, цей варіант варто розглянути.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: AppleiPhone
  • Останні записи

    Експерти рекомендують оновлювати смартфон для захисту від злому та підвищення його ефективності

    Технічний експерт розповів про важливість своєчасних оновлень операційних систем на смартфонах. Що ще відомо Багато…

    08.10.2024

    OnePlus 13 отримає функцію магнітної бездротової зарядки

    Під час спілкування з шанувальниками на Weibo, коли йому поставили питання про можливе повернення бамбукових…

    07.10.2024

    Apple планує випустити оновлений AirTag у 2025 році з покращеними функціями

    Apple випустила свій трекер AirTag у квітні 2021 року, і з того часу він не…

    07.10.2024

    Концепція Galaxy S25 Ultra з One UI 7 показує дизайн майбутнього флагмана

    Блогер та інсайдер Ice Universe зібрав всю відому інформацію про майбутній смартфон Galaxy S25 Ultra…

    07.10.2024

    Microsoft представила швидкий спосіб оновлення до Windows 11

    Компанія Microsoft оновила інструкцію для користувачів, які використовують застарілі системи. Тепер матеріали доступні для систем…

    07.10.2024

    Названо пристрої Apple можуть анонсувати до кінця жовтня

    Компанія Apple планує анонсувати у другій половині жовтня цілу низку оновлених пристроїв. За даними Марка…

    07.10.2024