Смартфони

Концепція Galaxy S25 Ultra з One UI 7 показує дизайн майбутнього флагмана

Share
Час читання: < 1 хв.

Блогер та інсайдер Ice Universe зібрав всю відому інформацію про майбутній смартфон Galaxy S25 Ultra і інтерфейс користувача One UI 7. Він показав, чого варто чекати фанатам південнокорейського бренду від наступного флагмана.

Що відомо про Galaxy S25 Ultra

Фактично Ice Universe об’єднав рендери Galaxy S25 Ultra від OnLeaks із зображеннями інтерфейсу One UI 7 , щоб показати, як виглядатиме ця комбінація. Від попередника нова модель відрізнятиметься в основному більш заокругленими кутами, тоді як в оболонці зміни куди кардинальніші.

У One UI 7 на користувачів чекає безліч змін, але серед найяскравіших — перероблене меню швидких налаштувань, яке повністю відокремлено від центру повідомлень в окремий елемент системи. Багато хто говорить про схожість з iOS 18, де також переважають заокруглені елементи та ефект напівпрозорості.

Вихід бети One UI 7 очікується до кінця року, а ось повноцінний реліз має відбутися лише у 2025 році разом із випуском нової флагманської серії Galaxy S25, про що було оголошено на нещодавньому заході Samsung.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Samsung
  • Останні записи

    Microsoft представила швидкий спосіб оновлення до Windows 11

    Компанія Microsoft оновила інструкцію для користувачів, які використовують застарілі системи. Тепер матеріали доступні для систем…

    07.10.2024

    Названо пристрої Apple можуть анонсувати до кінця жовтня

    Компанія Apple планує анонсувати у другій половині жовтня цілу низку оновлених пристроїв. За даними Марка…

    07.10.2024

    Apple відкладає створення “розумного” кільця

    Незважаючи на багаторічні чутки та великий пакет патентів, пов'язаних з «розумним» кільцем Apple, новий звіт…

    07.10.2024

    5 причин, чому смартфон заряджається повільно, та як вирішити цю проблему

    Ваш смартфон повільно заряджається? Не хвилюйтеся! Це можна виправити, але спочатку варто з’ясувати причину уповільненої…

    07.10.2024

    Чому я не куплю собі ігрову консоль – якими я бачу мінуси приставок

    Всім привіт. З вами Zero і сьогодні я розповім про те, чому я не планую…

    07.10.2024

    Усі кольорові варіанти Xiaomi 15 Pro на перших зображеннях

    Напередодні масштабної презентації Xiaomi, яка має відбутися 20 жовтня, в мережу вибігли зображення смартфонів Xiaomi…

    07.10.2024