iPhone 16 отримають ШІ-функції Apple Intelligence вже цього місяця

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Незважаючи на анонс функцій штучного інтелекту Apple Intelligence у вересні, iPhone 16 поки що не можуть ними скористатися. Проте ситуація зміниться вже 28 жовтня із виходом стабільної версії iOS 18.1, повідомляє журналіст Bloomberg Марк Гурман. Про це пише The Verge.

Реклама

Що ще відомо

Оновлення iOS 18.1 принесе функцію генерації зведених повідомлень та електронних листів, а також покращення для голосового помічника Siri та інструмент допомоги у написанні текстових повідомлень. Apple Intelligence підтримується на iPhone 15 Pro та всіх iPhone 16. Функції також доступні в бета-версії на Mac та iPad з процесорами Apple M1 та новішими. За чутками, Apple Intelligence буде доступною і в оновленому iPhone SE.

У березні 2024 року Siri отримає можливість виконувати завдання в різних додатках і використовувати інформацію користувача як контекст. До кінця року можуть з’явитися функції Apple Image Playground та Genmoji.

Таким чином, Apple Intelligence поступово розширює свої можливості, роблячи iPhone ще більш інтелектуальними та зручними у використанні.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ