Categories: Смартфони

Samsung Galaxy S10 отримав фантастичну особливість, про яку мріяли всі

Share

Назвати смартфон Galaxy S9 поганим однозначно не можна, тому як він пропонує максимальний рівень продуктивності і технологічності, проте його продажі по всьому світу провалилася. У цього є дві причини – старий зовнішній вигляд, до якого користувачі звикли ще з появою Galaxy S8 в 2017 році, а також відсутність будь-яких дійсно значимих інновацій. Щоб новий флагман не став провальним, новинка в особі Samsung Galaxy S10 вже отримала фантастичну особливість, про яку мріяли всі.

Як пише Android Authority, компанія Samsung вже створила повноцінний інженерний зразок свого нового флагмана. Протягом найближчих 6 місяців його будуть доопрацьовувати, тому як презентація новинки пройде в січні наступного року в ході конференції CES 2019 Лас-Вегасі. Новинка зможе похвалитися фантастичною особливістю, яку зараз в повній мірі не може запропонувати ніхто з конкурентів.

Джерело запевняє, що інженери Samsung нарешті зуміли створити ультразвуковий сканер відбитків пальців, який можна вбудувати в AMOLED-дисплей. Це власна унікальна розробка, а не така від компанії Synaptics, яку використовують в своїх телефонах компанії Xiaomi, Vivo і Huawei. Повідомляється, що швидкодія нового дактилоскопічного модуля повністю аналогічно такому в нинішньому сканері відбитків, розташованому на задній кришці Galaxy S9.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ультразвуковий сканер відбитків пальців, вбудований в дисплей Samsung Galaxy S10, виявиться саме тією самою фантастичною особливістю, про яку всі мріяли. За рахунок використання новітніх технологій і розробок їм нарешті можна буде користуватися навіть тоді, коли руки вологі або навіть мокрі, або ж коли вони чимось забруднені, наприклад, жиром або фарбою.

Втім, у розробки Samsung є і один значимий мінус. Якщо раптом у місці розташування такого сканера відбитків пальців на екрані з’явиться сильний скол, або ж тріщина, то коректно працювати він перестане, тому як ультразвук буде проходити через пошкоджене скло з спотвореннями, що не дозволить повною мірою зчитувати відбитки пальців. Також у експертів є деякі сумніви щодо того, що на Galaxy S10 можна буде наклеювати захисне скло або ж плівку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Камера iPhone 16 Pro отримає п’ять основних оновлень, включаючи 6-кратний телеоб’єктив

    Майбутній випуск висококласних флагманів Apple, iPhone 16 Pro і 16 Pro Max, викликає значний ажіотаж,…

    29.04.2024

    Meizu 21 Note з камерою на 50 Мп показали на живих фотографіях

    Незважаючи на заяву компанії Meizu про вихід з бізнесу смартфонів, в мережі з'явився ще один…

    29.04.2024

    “Київстар” змінює тарифи: які будуть оновлені

    Мобільний оператор "Київстар" анонсував зміни у 2-х своїх тарифах. Оновлення стосуються домашнього інтернету в рамках функції Суперсила.…

    29.04.2024

    HTC випустить новий смартфон на Snapdragon 7 Gen 3 (фото)

    Смартфони HTC давно перестали бути масовими, але зникати з ринку не збираються. У Geekbench засвітилася…

    29.04.2024

    iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone

    За чутками, iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone, в якому Apple інтегрує штучний інтелект…

    29.04.2024

    Розкрито нову інформацію про суперфлагман Samsung Galaxy S25 Ultra

    Інформацією про смартфон поділився мережевий аналітик під псевдонімом Sawyergalox. За словами інсайдера, південнокорейський техногігант вирішив…

    29.04.2024