За прогнозами, наступного року Apple випустить iPhone з тоншими OLED-дисплеями

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Тайванська компанія Novatek оголосила про плани розпочати масове виробництво OLED-дисплеїв з технологією TDDI (touch and display driver integration) вже у другому кварталі 2025 року, повідомляє видання DigiTimes, присвячене ланцюжкам поставок.

Реклама

У публікації говориться , що Apple очікується серед перших клієнтів Novatek, хоча це твердження видається досить спекулятивним.

“У той час як інсайдери галузі зберігають мовчання про потенційних кінцевих клієнтів, спекуляції показують, що запропонований Novatek графік поставок може збігтися з випуском наступного покоління дисплеїв iPhone в 2025 році”, – повідомляється в матеріалі.

Якщо ці припущення виявляться вірними, то, принаймні, деякі моделі iPhone 17 зможуть використовувати цю технологію вже наступного року.

Враховуючи, що технологія TDDI дозволить пристроям Apple використовувати більш тонкі OLED-дисплеї, ця технологія здається особливо придатною для ультратонкого iPhone 17 Air, про який ходять чутки.

Поки неясно, чи Apple насправді впроваджуватиме цю технологію. У повідомленні також говориться, що спочатку компанія може використовувати її в менш масових продуктах в порівнянні з iPhone, таких як майбутні моделі iPad і Apple Watch, а також технологія може підійти для чуток про складний iPhone або iPad, що давно ходили.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоdigitimes.com

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ