Motorola представила новий захищений смартфон ThinkPhone 25

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Представляємо захищений смартфон Motorola ThinkPhone 25. Модель вирізняється текстурованою тильною панеллю, натхненною дизайном ноутбуків ThinkPad від Lenovo.

Реклама

Детальніше про смартфон

Ключові особливості ThinkShield Security – надійний захист та розширена гарантія до трьох років. Moto AI – інтелектуальні функції та регулярні оновлення операційної системи протягом п’яти років.

Корпус пристрою виготовлений у відповідності до стандартів MIL-STD 810, що забезпечує надійність, перевірену часом. Функція Smart Connect дозволяє швидко обмінюватися файлами із комп’ютерами Lenovo. Також смартфон можна використовувати як веб-камеру для ПК.

Дисплей має діагональ 6,36 дюйма, роздільна здатність 2670×1220 пікселів та частоту оновлення 120 Гц. Максимальна яскравість досягає 3000 нит, екран покритий захисним склом Gorilla Glass 7i. Усередині пристрою встановлений 4-нанометровий процесор MediaTek Dimensity 7300.

Об’єм оперативної пам’яті – 8 ГБ, флеш-пам’яті – 256 ГБ. Акумулятор має ємність 4310 мАг і підтримує швидку зарядку: 68 Вт провідний та 15 Вт бездротовий.

Бездротові інтерфейси включають Bluetooth 5.3, Wi-Fi 6E та NFC. Два стереодинаміки з Dolby Atmos забезпечують якісний звук. Захист від пилу та води за стандартом IP68 гарантує безпеку.

Основна камера включає модулі з роздільною здатністю 50 Мп і 13 Мп, селфі-камера – 32 Мп. Смартфон з’явиться у листопаді за ціною 450 фунтів стерлінгів.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ