В мережу потрапили якісні рендери Google Pixel 9a

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Основні моделі смартфонів лінійки Google Pixel 9 вже представлені, наступною моделлю стане бюджетний Pixel 9a. Цей пристрій вийде на ринок лише навесні 2025 року, але інсайдер Стів Хеммерстофер, відомий під ніком OnLeaks, вже опублікував якісні зображення смартфона.

Реклама

Що ще відомо

Pixel 9a не буде схожим на старші моделі. По-перше, рамка екрана досить товста, по-друге, камера не виступає за межі корпусу. У камері два модулі — з ширококутним та із надширококутним об’єктивами.

Можливо дизайн Google Pixel 9a

Google Pixel 9a отримав SoC Tensor G4 і встановлену Android 15. Оновлюватиметься апарат протягом 7 років. В іншому подробиць немає, але апарат може отримати екран з діагоналлю 6,1 дюйма, 8 ГБ ОЗУ та 128 ГБ флеш-пам’яті, а також акумулятор більшої ємності, ніж Pixel 8a (4500 мА·г). Pixel 9a стане найдоступнішою моделлю у лінійці Pixel 9.

У Стіва Хеммерстоффера довгий послужний список зі створення достовірних рендерів різних смартфонів до їхнього анонсу. З таких витоків можна згадати Samsung Galaxy S21, Huawei Mate 40, Pixel 5, Sony Xperia XZ4, Google Pixel 4 XL та багато іншого.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ