На живих фото показали передню частину OnePlus 13

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

OnePlus – одна з кількох компаній, які, як очікується, запустять свої флагманські Android-телефони наступного покоління в Китаї наступного місяця. Компанія вже натякнула на OnePlus 13, і, схоже, ми можемо вперше побачити якщо не сам телефон, то його новий екран.

Реклама

Докладніше

Президент OnePlus China Лі Цзе Луї оголосив, що компанія успішно протестувала екран другого покоління від BOE, опублікувавши фотографію самого екрану. Керівник зазначив, що минулого року в OnePlus 12 використовувався екран BOE першого покоління, додавши, що дисплей другого покоління “незабаром” запропонує ще кращу продуктивність.

Чи дійсно на цьому зображенні зображений OnePlus 13?

Витік з Digital Chat Station припустив, що зображення дійсно може бути поглядом на новий телефон. Якщо це підтвердиться, це буде наш перший офіційний погляд на OnePlus 13 напередодні його запуску в Китаї в найближчі тижні.

OnePlus вже підтвердила, що новий телефон буде працювати на чіпсеті Snapdragon 8 Gen 4. Регуляторні документи також вказують на дротову зарядку потужністю 100 Вт, як і у попереднього флагмана. Витоки свідчать про батарею ємністю щонайменше 6000 мАг, а також потрійну задню камеру з роздільною здатністю 50 Мп.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоAndroidAuthority

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ