Samsung представляє Galaxy S24 FE з новим процесором Exynos

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Galaxy S24 FE – це смартфон, який пропонує флагманські можливості за привабливою ціною. Він працює на процесорі Exynos 2400e, першому в серії “e” від Samsung, що забезпечує високу продуктивність і енергоефективність.

Реклама

Смартфон оснащений 6,7-дюймовим Dynamic AMOLED 2X дисплеєм із частотою оновлення до 120 Гц, що вражає деталізацією та яскравістю, роблячи перегляд фото та відео по-справжньому захопливим. Потрійна основна камера включає 50-мегапіксельний основний сенсор, 12-мегапіксельний надширококутний і 8-мегапіксельний телеоб’єктив, забезпечуючи чудову якість фото в будь-яких умовах.

Фронтальна камера на 10 Мп із вдосконаленим ProVisual дозволяє робити відмінні знімки навіть у нічний час, відтворюючи кольори максимально природно.

Акумулятор ємністю 4700 мАг гарантує тривалу роботу без підзарядки, а завдяки швидкій зарядці 25 Вт і підтримці бездротового заряджання 15 Вт, пристрій можна швидко зарядити.

Протягом 7 років смартфон отримуватиме оновлення операційної системи та патчі безпеки, забезпечуючи захист даних. Стандарт IP68 гарантує надійний захист від води та пилу.

Попереднє замовлення на Galaxy S24 FE вже відкрите, а продажі стартують 3 жовтня. Початкова ціна моделі зі 128 ГБ пам’яті становить $649,99.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ