Categories: Смартфони

Анонс Lenovo Z5 – смартфон, який опинився головним лохотроном року

Share

Протягом 1,5 місяця компанія Lenovo викладала в мережу різну інформацію про свій новий смартфон, яким виявився Lenovo Z5. Вона приписувала телефону можливість працювати 45 днів без підзарядки, 4 ТБ вільної пам’яті, передове технічне оснащення, самий безрамковий екран, а також ряд інших особливостей. Сьогодні, 5 червня 2018 року, цей мобільний пристрій офіційно представили публіці, завдяки чого вдалося зробити наступний висновок – це не телефон, а головний лохотрон року.

Китайська компанія збрехала абсолютно в усьому, тому як ні одна особливість телефону не підтвердилася. Навіщо було так нахабно брехати в обличчя мільйонам людей по всьому світу – невідомо, однак очевидно, що і без того не найкраща репутація Lenovo тепер впала нижче плінтуса. Анонсований сьогодні в Китаї телефон оснащений екраном з вирізом у верхній частині, а також відступом значного розміру знизу.

Що стосується технічного оснащення, то смартфон Lenovo Z5 може похвалитися 6,2-дюймовим екраном з роздільною здатністю 2246 на 1080 пікселів (FHD +), 8-ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 636, 6 ГБ оперативної і 64/128 ГБ постійної флеш-пам’яті, подвійною основною (16 Мп + 8 Мп) і 8 Мп фронтальною камерами, роз’ємом USB Type-C, модулями Wi-Fi 802.11ac (2,4 ГГц + 5 ГГц), Bluetooth 5.0 LE і A-GPS, а також повноцінним 3,5 мм аудіороз’ємом для підключення навушників.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В іншому, мобільний пристрій оснащено акумулятором ємністю 3300 мАг з підтримкою швидкої зарядки Quick Charge 3.0 (18 Вт), а також операційною системою Android 8.1 Oreo прямо «з коробки», причому з фірмовою графічною оболонкою ZUI 4.0. Продажі Lenovo Z5 почнуться 12 червня 2018 року, а купити цей апарат можна буде з версіях з 6/64 ГБ пам’яті і з 6/128 ГБ. Перша обійдеться в $ 202, а друга – в $ 280.

Що стосується 45-денний автономності, то їй мають анонсовані сьогодні смарт-годинник Lenovo Watch X, які, до всього іншого, мають OLED-екран і захист від води IP68. Якщо згадати про обіцяні 4 ТБ вільного простору , то і тут у виробника є відмовка. Такий обсяг можна отримати за допомогою мобільної хмари для зберігання файлів, а доступ до нього надається через спеціальне мобільний додаток, яка вже влаштована в телефон.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Vodafone планує інтегрувати криптогаманці в SIM-карту

    Компанія Vodafone Group планує впровадити блокчейн-технології у сектор мобільного зв'язку. Йдеться про те, щоб інтегрувати…

    07.05.2024

    Названо пристрої OnePlus, які отримають Android 15

    Компанія OnePlus поділилася списком пристроїв, які отримають доступ до нової версії фірмової прошивки OxygenOS 15,…

    06.05.2024

    Київстар розкрив причини зміни тарифів для абонентів

    У компанії "Київстар" переглянули умови кількох тарифних планів, у результаті абонентам доведеться платити більше за…

    06.05.2024

    Топ-5 переваг Samsung Galaxy S24 над Google Pixel 8

    Якщо ви на ринку нового телефону на базі Android, у вас є багато варіантів для…

    06.05.2024

    Google видаляє чутливі листування співробітників, намагаючись приховати від суду власні порушення законодавства

    У США незабаром завершиться великий судовий розгляд щодо корпорації Google. Прокуратура звинувачує її в порушенні…

    06.05.2024

    Новий вірус ламає iPhone і краде дані у всьому світі

    У мережі з'явилися подробиці квітневого галасу з приводу масового злому пристроїв Apple за допомогою Pegasus-подібного…

    06.05.2024