Топ-10 найбільш потужних у світі смартфонів на Android, які варто купити

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За останні кілька місяців в продаж надійшло неймовірно багато різних мобільних пристроїв на будь-який смак і колір. Всі вони відрізняються один від одного обчислювальною потужністю, ціною та іншими аспектами. Сьогодні, 5 червня 2018 року, співробітники популярного китайського бенчмарка AuTuTu опублікували топ-10 найпотужніших в світі смартфонів на Android. У рейтинг потрапили телефони, які продавали щонайменше протягом одного тижня в травні нинішнього року.

Дослідження проводилося з 1 по 31 травня, а кожен з телефонів був протестований понад 100 разів, щоб отримати максимально об’єктивний результат. У підсумку, найпотужнішим в світі смартфоном виявився OnePlus 6, оснащений 8 ГБ оперативної пам’яті і 8-ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 845 з тактовою частотою 2,8 ГГц. Йому вдалося набрати 274 910 балів. Другий рядок рейтингу зайняв Smartisan R1, показавши майже такий же результат, але все ж трохи менший.

Трійку лідерів по обчислювальній потужності серед смартфонів на Android зайняв ігровий телефон Black Shark від компанії Xiaomi. Йому не допомогла навіть його фірмова система охолодження, яка не дозволила обійти найближчих конкурентів. На четвертому місці знайшлося місце для Samsung Galaxy S9, тоді як п’ятірку замкнув Galaxy S9 +. На шостій позиції розташувався Xaiomi Mi MIX 2S, а на сьомому місці знайшов себе ігровий телефон Nubia Red Magic .

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Восьма сходинка виявилася зайнята Huawei Mate 10 Pro, а дев’ята – Huawei Mate 10. Останнє місце, тобто десята, зайняв Honor View 10 (V10). Не можна не помітити, що три останніх телефонах працюють на базі 8-ядерного процесора Kirin 970. За даними від джерел, лідером цього бенчмарка міг би стати Xiaomi Mi 8, що він і зробить, однак його продажі стартують лише в червні, тому і в топ -10 найпотужніших в світі смартфонів на базі Android від не потрапив.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.