iPhone 17 та iPhone 17 Air оснастять екранами ProMotion з підтримкою 120 Гц

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Apple нещодавно презентувала лінійку iPhone 16, але вже з’являється інформація про майбутні iPhone 17 та iPhone 17 “Air”. Однією з головних змін цих моделей стане підтримка дисплея ProMotion із частотою оновлення 120 Гц, що значно зменшить відмінності між стандартними та професійними версіями. Наразі частота оновлення є однією з ключових преміум-функцій.

Реклама

У поточних iPhone 16 використовується дисплей із частотою 60 Гц, що поступається багатьом Android-смартфонам. Apple зазвичай повільно впроваджує нові функції у свої стандартні моделі, зберігаючи інновації для професійних пристроїв. Однак у iPhone 17 та iPhone 17 Air очікується дисплей із частотою оновлення 120 Гц.

Технологія ProMotion, яка вже застосовувалась у моделях Pro, також дозволяє використовувати функцію Always-On, що знижує частоту оновлення екрану для економії енергії. У старих моделях Pro частота обмежувалася до 10 Гц, але в iPhone 17 і iPhone 17 Air частота оновлення буде змінюватись від 1 Гц до 120 Гц, що мінімізує різницю між лінійками.

Презентація iPhone 17 очікується у вересні наступного року, і Apple ще має час для внесення додаткових оновлень. Хоча існують припущення про можливе збільшення частоти оновлення в професійних моделях до 240 Гц, поки невідомо, чи з’явиться ця функція в iPhone 17 Pro.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ