5 нових функцій iPhone 16, про які ви могли не знати

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Вчора Apple презентувала нову лінійку iPhone 16, що привернула увагу яскравими кольорами, новою кнопкою для фотографій, збільшеними акумуляторами та підтримкою Apple Intelligence. Хоча ви, ймовірно, вже ознайомлені з основними функціями, є кілька менш помітних нововведень, які варто відзначити.

Реклама

Швидша зарядка

iPhone 16 та iPhone 16 Plus тепер підтримують ще швидшу зарядку завдяки MagSafe і USB-C. Зокрема, iPhone 16 може заряджатися з потужністю 25 Вт через MagSafe і до 45 Вт через USB-C. Це значне покращення порівняно з попередніми моделями, які підтримували лише 15 Вт для MagSafe та 30 Вт для зарядки через USB-C. Якщо для вас важлива швидкість зарядки, можливо, настав час для оновлення.

Нижча мінімальна яскравість

Нові моделі iPhone тепер можуть знижувати яскравість до мінімального рівня в 1 ніт. Якщо ви коли-небудь зіштовхувалися з тим, що навіть на найнижчих налаштуваннях екран все одно здавався надто яскравим у темний час доби, iPhone 16 допоможе вирішити цю проблему.

Макрозйомка

Функція макрозйомки, яка вперше з’явилася в iPhone 13 Pro, тепер доступна і в базовій моделі iPhone 16. Це стало можливим завдяки новій ультраширокій камері, що дозволяє знімати детальні зображення на близькій відстані.

Швидший Wi-Fi

Усі моделі iPhone 16 підтримують Wi-Fi 7, що забезпечує значно вищу швидкість підключення для базових моделей. За умови, що у вас є маршрутизатор і підключення, яке підтримує цей стандарт, ви зможете насолоджуватися максимальною швидкістю до 46 Гбіт/с — це в п’ять разів швидше за Wi-Fi 6E.

Просторові фотографії та відео

iPhone 16 тепер підтримує просторові фото і відео для використання з Apple Vision Pro. Якщо раніше підтримка Spatial Video була доступна лише на iPhone 15 Pro, то тепер користувачі iPhone 16 можуть знімати не лише просторове відео, але й робити фотографії з глибиною, що додає ефект занурення під час перегляду на гарнітурі змішаної реальності.

Висновок

Хоча такі помітні зміни, як нові кольори та функції на зразок Apple Intelligence, можуть стати причиною для оновлення, ці менші нововведення також заслуговують на увагу.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерело9to5mac.com

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ