OnePlus 13 отримає рекордний обсяг пам’яті

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

OnePlus 13 очікується вже наступного місяця, спершу в Китаї, тоді як міжнародний запуск може відбутися трохи пізніше. Ми вже дізналися чимало деталей про цей смартфон, а сьогодні з’явилась інформація про обсяг оперативної пам’яті.

Реклама

За даними надійного інсайдера Digital Chat Station на Weibo, OnePlus 13 отримає до 24 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5X, що відповідає максимальному обсягу в його попередника, OnePlus 12, і є рідкістю серед більшості конкурентів.

Однак є й негативна новина — очікується, що ціна найвищої конфігурації OnePlus 13 (з 24 ГБ оперативної пам’яті та, ймовірно, 1 ТБ сховища) зросте порівняно з OnePlus 12 у такій же конфігурації.

OnePlus 13 стане першим флагманом з 24 ГБ оперативної пам’яті серед нових смартфонів, що вийдуть найближчими тижнями та місяцями, на базі чіпсетів Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4 або MediaTek Dimensity 9400.

Згідно з попередніми витоками, OnePlus 13 матиме батарею ємністю 6000 мАг з підтримкою 100 Вт дротової зарядки та 50 Вт бездротової зарядки. Він також збереже вібромотор та основну камеру OnePlus 12, а його 6,8-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 1440×3168 матиме дизайн з мікровигином по всьому периметру. Крім того, пристрій отримає ультразвуковий сканер відбитків пальців і покращену водонепроникність.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGSMArena

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ