Перші тести iPhone 16: оцінка продуктивності в іграх і часу автономної роботи

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Apple зняла ембарго на публікацію оглядів нових iPhone, що дало змогу дізнатися більше про новинки. Наприклад, відомий техноблогер Dave2D на своєму YouTube-каналі поділився враженнями від смартфонів та показав результати тестування їх продуктивності й автономності.

Реклама

Усі моделі iPhone 16 отримали нову кнопку під назвою Control Camera, яка використовується для керування камерою. Вона розташована в нижній частині правої сторони корпусу та підтримує як натискання, так і свайпи, надаючи тактильну віддачу через вібрацію. Блогер зазначив, що користуватися цією кнопкою у вертикальній орієнтації смартфона незручно. Він висловив сумнів, що її будуть часто використовувати для чогось іншого, окрім швидкого запуску камери або зйомки фото та відео.

iPhone 16 Pro та iPhone 16 Pro Max трохи збільшилися порівняно з попередниками — дисплеї виросли з 6,1 до 6,3 дюйма і з 6,7 до 6,9 дюйма відповідно. Рамки екрана стали тоншими, хоча це помітно лише при прямому порівнянні.

Усі моделі iPhone 16 оснащені новими процесорами, що значно підвищило продуктивність, особливо в базових версіях, які стали швидшими на 40%. Pro-моделі мають лише на 7% більшу продуктивність порівняно зі звичайними iPhone 16, а також перевершують торішні моделі Pro на 13%.

Apple також поліпшила систему тепловідведення в нових iPhone, щоб зменшити троттлінг і забезпечити стабільну продуктивність на тривалий час. Однак, за словами блогера, різниця з минулорічними моделями незначна, особливо для Pro Max, який і так непогано справлявся з цими завданнями.

Щодо автономності, новий iPhone 16 Pro працює приблизно стільки ж, скільки торішній iPhone 15 Pro Max. Однак найбільш вражаючим за часом роботи став iPhone 16 Pro Max, який здивував блогера своєю автономністю.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ