Google створила «вбивцю» iPhone SE 2

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо інсайдери не брехали останні місяці, то сьогодні ввечері, 4 червня 2018 року, відбудеться офіційна презентація смартфона iPhone SE 2, який отримає повнорозмірний екран, який займає більшу частину простору на лицьовій частині. Судячи з усього, компанія Google грунтовно підготувалася до появи такого телефону на ринку, тому як вона створила його «вбивцю», а стане таким не якийсь новий смартфон, а Pixel 3.

Відомий інсайдер OnLeaks повідомив про те, що компанія Google створила інженерні зразки Pixel 3 і Pixel 3 XL. У найближчі два місяці будуть проходити тестування, а потім, якщо все виявиться нормально, мобільні пристрої почнуть готувати до старту продажів. Завдяки інформації від цієї людини вдалося з’ясувати, що класична модель отримає 5,3-дюймовий екран, тоді як версії XL приписують 6,2-дюймовий дисплей. В обох випадках буде використовуватися OLED-матриця виробництва LG.

За рахунок витягнутого екрану зі співвідношенням сторін 18:9 новенький Google Pixel 3 стане справжнісіньким «вбивцею» iPhone SE 2. За рахунок компактних габаритів телефоном можна буде користуватися однією рукою, про що мріють мільйони людей по всьому світу. Важливо розуміти, що телефон від «пошукового гіганта» отримає передове технічне оснащення, в тому числі 6 ГБ ОЗУ і 8-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 845 з тактовою частотою 2,8 ГГц, тоді як продукт Apple відчутно слабший.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ширина «вбивці» iPhone SE 2 виявиться відчутно меншою, ніж у моделі Pixel 2. Швидше за все, компанія Google вирішила зробити свій новий оригінальний флагман компактним не просто так. Її співробітники, ймовірно, провели аналіз ринку і зрозуміли, що зараз жоден з виробників, включаючи китайських, не створює сучасні телефони з невеликою діагоналлю дисплея. Це означає, що конкуренції на такому ринку практично не буде, що на руку компанії, адже її телефони купують не так добре, як продукти багатьох інших брендів. За рахунок цього новинка може стати хітом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.