Вперше з’явилися високоякісні рендери Samsung Galaxy S25 Plus

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Відомий інсайдер Стів Хеммерстоффер, відомий під ніком OnLeaks, знову потішив шанувальників технологій новою інформацією. Цього разу він оприлюднив якісні рендери та деталі про майбутній смартфон Samsung Galaxy S25 Plus, який стане частиною нової флагманської серії. Раніше OnLeaks вже публікував інформацію про Galaxy S25 та Galaxy S25 Ultra, а тепер настав час проміжної моделі.

Реклама

Згідно з витоком, Samsung Galaxy S25 Plus матиме досить тонкий корпус. Його розміри складатимуть 158,4 х 75,7 х 7,3 мм, що на 0,4 мм тонше, ніж у попередника Galaxy S24 Plus.

Смартфон отримає AMOLED-дисплей діагоналлю 6,65 дюйма, який підтримуватиме адаптивну частоту оновлення від 1 до 120 Гц. Це забезпечить плавний перегляд контенту та оптимізацію енергоспоживання.

Galaxy S25 Plus буде оснащений процесором Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4, але в деяких регіонах може бути доступна версія з чіпом Exynos 2500.

Також смартфон отримає 12 ГБ оперативної пам’яті, що дозволить без проблем виконувати багатозадачність та інтенсивні обчислювальні операції. Вбудована пам’ять становитиме 256 ГБ, що відповідає стандартам сучасних флагманських пристроїв.

За даними OnLeaks, анонс серії Galaxy S25, включно з Galaxy S25 Plus, заплановано на середину січня 2025 року.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ