Що виділяє Galaxy S25 серед інших моделей, таких як Galaxy S25 Ultra

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Вчора стало відомо, що нові Galaxy S25 і Galaxy S25+ отримають унікальний дизайн кілець камери. Тепер популярний інформатор розкрив товщину цих кілець. Давайте розглянемо деталі.

Реклама

Згідно з даними від @UniverseIce на X, товщина кілець камери Galaxy S25 становитиме 1,8 мм. Для порівняння, глибина об’єктива камери Galaxy S25 Ultra буде 2,4 мм, а у iPhone 16 Pro Max – 4,3 мм. Це означає, що кільця камери Galaxy S25 будуть в 2,3 рази тоншими, ніж у останнього флагмана Apple.

Сьогодні також з’явилася інформація, що рамки дисплея Galaxy S25 Ultra будуть тоншими, ніж у Galaxy S24 Ultra та iPhone 16 Pro Max. Сподіваємося, що Samsung застосує таке ж покращення і для Galaxy S25 та Galaxy S25+. Однак компанія може вирішити не впроваджувати ці зміни, щоб не збільшувати вартість моделей без приставки Ultra.

З огляду на всі витоки та чутки про дизайн серії Galaxy S25, не викликає сумнівів, що Samsung прагне зробити нові пристрої більш компактними, зручними в користуванні та естетично привабливими в порівнянні з конкурентами. Тепер нам лишилося дізнатися, чи оберуть вони Snapdragon 8 Gen 4 або Exynos 2500 для базових і Plus моделей.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоIce Universe

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ