Apple планує випуск 2-нм чіпів у 2025 році виключно для серії iPhone 17 Pro

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Очікується, що наступного року Apple представить чіпи з техпроцесом 2 нм, які будуть випущені разом з лінійкою iPhone 17. Нещодавні звіти вказують на те, що ці чіпи можуть бути виготовлені компанією TSMC, але тайванський виробник мікросхем стикається з проблемами у виробництві.

Реклама

Apple зарезервувала для TSMC всю потужність для виробництва 2-нм чіпів, але через низьку продуктивність нової технології, чіпи будуть вперше запроваджені лише в моделях iPhone 17 Pro та iPhone 17 Pro Max.

Згідно з повідомленнями з Тайваню, компанія TSMC продемонструвала новий продукт, але ще потребує підтримки від інших постачальників для упаковки чіпів, готових до встановлення в смартфони. Партнери повинні постачати матеріали, обладнання, кремнієвий інтелект (IP) та автоматизацію проектування електроніки (EDA), що перетворилося на серйозну конкуренцію, повідомляє агентство новин Chou.

Лінія для 2-нм чіпів вже встановлена на заводі в Баошані, і пробне виробництво почнеться в третьому кварталі 2024 року, що на три місяці раніше від запланованого терміну. Очікується, що TSMC надасть Apple та Nvidia новий процес N2, що дозволить компаніям випередити Samsung і Intel на ринку виробництва мікросхем.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGSMArena

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ