Categories: Смартфони

Xiaomi Mi A2 Lite – непоганий смартфон, але з жахливим зовнішнім виглядом

Share

Якщо кілька років тому бюджетні смартфони в ціновій категорії до $ 200 були зовсім поганими і глючними, то тепер все інакше. Операційна система Android 5.0 Lollipop змінила буквально все, позбавивши телефони під своїм управлінням від безлічі проблем. Як вдалося з’ясувати сьогодні, 4 червня 2018 року, незабаром на полиці магазинів надійде смартфон Xiaomi Mi A2 Lite. Ні, він не увійде в модельний ряд Android One, про це говорять документи відразу з трьох сертифікаційних відомств – Сполучених Штатів, Китаю і Сінгапуру.

Новинка зареєстрована в їх базах даних під найменуванням Xiaomi Mi A2 Lite, а в якості її операційної системи «з коробки» значиться Android 8.1 Oreo, але не нативний від Google, а сильно кастомізованих в рамках прошивки MIUI 9 . Мобільний пристрій оснащений 5,84-дюймовим IPS-екраном з роздільною здатністю 2280 на 1080 пікселів і співвідношенням сторін 19:9, 8-ядерним процесором (модель невідома) з тактовою частотою 2,0 ГГц, а також 3/4 ГБ оперативної і 32 / 64 ГБ постійної флеш-пам’яті.

В іншому, цей апарат може похвалитися слотом для установки карт пам’яті microSD до 256 ГБ включно, подвійною 12 Мп основною і 5 Мп фронтальною камерами, сканером відбитків пальців, металевим корпусом з пластиковими вставками зверху і знизу, а також акумуляторною батареєю ємністю 4000 мАг. Чи підтримує вона швидку зарядку – не повідомляється, але зате є інша додаткова інформація.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цей мобільний пристрій має модулі Wi-Fi 802.11n (2,4 ГГц + 5 ГГц), Bluetooth 5.0 LE, A-GPS, ГЛОНАСС і ІК-портом, а його габарити складають 149,3 × 71,7 × 8,8 мм , тоді як важить апарат 178 грамів. Як не крути, але це непоганий смартфон, тільки ось його зовнішній вигляд жахливий. Товсті рамки з бічних сторін, виріз зверху і величезний відступ знизу. Все це явно не робить телефон привабливим.

Купити Xiaomi Mi A2 Lite покупці зможуть в чорному, білому, сріблястому, золотистому, синьому, червоному, рожевому, сірому і рожево-золотистому кольорах. Офіційний анонс новинки очікується в найближчі два місяці, але, найімовірніше, телефон презентують вже в цьому місяці – червні.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Як зрозуміти, що смартфон скоро зламається: топ-3 ознаки

    Всі користувачі повинні знати про ознаки поломки мобільного телефону, що наближається. Без цієї життєво важливої…

    03.05.2024

    Xiaomi та Google терміново оновлюють програмне забезпечення через проблеми у смартфонах

    ІБ-компанія Oversecured виявила проблеми в Android -додатках від Xiaomi та Google Android Open Source Project (AOSP), що впливають на користувачів по…

    03.05.2024

    Названо моделі Google Pixel, які не отримають оновлення до Android 15

    Стало відомо, коли може початися розповсюдження Android 15 на пристрої Google Pixel і які моделі…

    03.05.2024

    Названо найкращі смартфони за співвідношенням ціни та якості за версією AnTuTu

    Фахівці бенчмарку поділилися своїм баченням найзбалансованіших смартфонів одразу у чотирьох категоріях, починаючи від бюджетників та…

    03.05.2024

    Apple зменшить ще одну деталь iPhone 16

    Якщо вірити представленим знімкам, компанія змінила систему бездротової зарядки. Про це пише портал 9To5Mac, посилаючись…

    03.05.2024

    Виробництво OLED-панелей для iPad Pro призведе до змін iPhone 16

    Перехід на OLED в iPad - це те, над чим уже багато років працюють. Незважаючи…

    03.05.2024