Рамки Galaxy S25 Ultra будуть тоншими ніж у iPhone 16 Pro Max

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Інсайдер @UniverseIce на X/Twitter повідомляє, що рамки Galaxy S25 Ultra будуть на 0,2 мм тонші, ніж у Galaxy S24 Ultra, що зробить їх тоншими, ніж у iPhone 16 Pro Max.

Реклама

Моделі iPhone 16 Pro і iPhone 16 Pro Max вже вразили своїми дуже тонкими рамками, які тонші за попередні моделі та серію Galaxy S24. Через це Samsung отримала багато критики.

Крім того, інсайдер поділився новим рендером Galaxy S25 Ultra. На зображенні телефон виглядає аналогічно попереднім витокам, демонструючи дисплей із більш закругленими кутами, ніж у попередника.

Очікується, що Galaxy S25 Ultra матиме 6,9-дюймовий екран, як і iPhone 16 Pro Max. Однак завдяки тоншим рамкам телефон буде дещо коротшим і вужчим, що має покращити зручність утримання.

Щодо Galaxy S25 і Galaxy S25+, розміри їхніх рамок поки що не розкриті. Ймовірно, більше деталей стане відомо ближче до лютневого заходу Galaxy Unpacked 2025.

Серед інших характеристик Galaxy S25 Ultra очікуються чіпсет Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4, до 16 ГБ оперативної пам’яті, поліпшені камери, One UI 7.1 на базі Android 15, супутниковий зв’язок і вдосконалена система зарядки.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGizmochina

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ