Не плануєте брати iPhone 16? Дізнайтеся, що готує iPhone 17

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Серія iPhone 16 не пропонує великої кількості нових функцій, тому деякі користувачі можуть замислитися, чи варто зачекати на iPhone 17. Ось усе, що наразі відомо про нову модель.

Реклама

Модель Slim замість Plus

Очікується, що лінійка 2025 року знову складатиметься з чотирьох моделей, але замість iPhone 17 Plus компанія може випустити надтонку версію, яку назвуть Air або Slim. Apple продовжує курс на зменшення ваги та товщини своїх пристроїв, як це вже було зроблено з iPad Pro та Apple Watch. Тепер на черзі iPhone.

Діагональ екрану Slim може становити 6,6 дюйма, що зробить його середнім варіантом між Pro і Pro Max. З точки зору характеристик, пристрій буде простішим за Pro-моделі, і, за чутками, отримає лише одну задню камеру. Ця модель буде позиціонуватися як іміджевий продукт.

120 Гц для всіх моделей

Чутки про впровадження технології ProMotion для всіх моделей iPhone тривають вже давно, і серія iPhone 17, ймовірно, отримає екрани з частотою оновлення до 120 Гц. Екрани будуть виготовлені за технологією LTPO, що дозволить змінювати частоту оновлення до 1 Гц, що зменшить енергоспоживання.

Також очікується, що iPhone 17 отримає 6,3-дюймовий дисплей, як у iPhone 16 Pro, а iPhone 17 Pro Max може отримати зменшений Dynamic Island.

Третє покоління техпроцесу N3

Моделі iPhone 17 будуть оснащені процесорами A19 та A19 Pro, збудованими за новим техпроцесом TSMC N3P. Це дозволить знизити енергоспоживання на 5-10% і збільшити продуктивність на 5%.

Крім того, очікується, що Apple покращить Neural Engine і, можливо, перейде на власні модеми, відмовившись від Qualcomm.

12 ГБ оперативної пам’яті

Моделі Pro Max отримають 12 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5X, тоді як всі інші моделі iPhone 16 оснащені 8 ГБ оперативної пам’яті.

24 Мп фронтальна камера

Фронтальна камера отримає оновлення – замість 12 Мп з’явиться новий 24 Мп модуль зі шістьма лінзами. У Pro Max може з’явитися 48 Мп основний об’єктив, а всі задні камери отримають роздільну здатність 48 Мп.

Також можливо, що в деяких моделях буде впроваджена змінна діафрагма, хоча наразі це лише припущення.

До релізу iPhone 17 ще є час, тож інформація може змінюватися.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ