Інсайдер показав незвичайний дизайн Samsung Galaxy S25 Ultra

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

З виходом Apple iPhone 16 і Google Pixel 9 завершено, увага вже переключилася на майбутній Galaxy S25, зокрема на модель Galaxy S25 Ultra, яка обіцяє стати найбільш цікавою. За чутками, Samsung планує внести кілька змін у дизайн цієї версії. Ми вже бачили різні рендери Galaxy S25 Ultra, а тепер концепт Technizo представив свої версії зображень.

Реклама

Ці рендери пропонують детальний вигляд на новий преміум-смартфон від Samsung, але слід пам’ятати, що вони можуть не повністю відображати остаточний дизайн.

На зображеннях видно, що кути пристрою стали злегка вигнутими в порівнянні з Galaxy S24 Ultra. Це підтверджує чутки про те, що Galaxy S25 Ultra позбудеться різких кутастих країв свого попередника. Рендери також демонструють тонші рамки навколо екрану.

Зміни торкнуться і бокових сторін телефону. Хоча на рендерах видно плоску рамку, можливо, що вона буде мати асиметричний дизайн: прямі передні частини та вигнуті задні, як стверджує інсайдер Ice Universe. Це має зробити телефон більш зручним для використання.

Рендери від Technizo Concept також показують, що дизайн камери на Galaxy S25 Ultra залишиться подібним до Galaxy S24 Ultra. Однак точний вигляд камери ще не підтверджений.

Хоча рендери Galaxy S25 Ultra виглядають вражаюче, вони можуть не до кінця відображати остаточний дизайн. Проте вони дають загальне уявлення про нові деталі, які, ймовірно, будуть присутні в майбутній серії Galaxy S25, яка може бути анонсована на початку наступного року.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоPhoneArena

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ