Старі моделі Google Pixel отримають ключові функції з нової серії Pixel 9

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Смартфони серії Google Pixel 9, представлені минулого місяця, отримали нові ексклюзивні функції, зокрема Auto Frame і Reimagine, які можуть з’явитися і на попередніх моделях Pixel.

Реклама

Згідно з даними Android Authority та користувача X AssembleDebug, у додатку Google Photos були виявлені докази того, що Google може додати ці функції на старіші моделі Pixel. Виявлено три версії додатка Google Photos із різними конфігураціями: одна для всіх Android-пристроїв, окрім Pixel, одна для моделей Pixel, випущених між 2021 і 2023 роками, і ще одна для Pixel 2024 року, тобто серії Pixel 9.

Додаток для серії Pixel 9 містить рядки коду, пов’язані з функціями Auto Frame та Reimagine, які також знайдені у версії Google Photos (6.99) для моделей Pixel 2021-2023 років. Це вказує на те, що Google може запровадити ці функції на старіших смартфонах Pixel.

Звичайна версія Google Photos для пристроїв, що не належать до Pixel, не містить цих рядків коду, що свідчить про те, що функції залишаться ексклюзивними для Pixel або принаймні на деякий час не будуть доступні на інших Android-пристроях.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGSMArena

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ