Названо найкращі Android-смартфони замість iPhone 16

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Нещодавно Apple представила 16-те покоління своїх смартфонів. Серед нововведень – збільшені розміри Pro-моделей та нова сенсорна кнопка для керування камерою. Однак не всі функції, які показали на презентації, будуть доступні на старті продажів.

Реклама

Якщо ви прихильник Android і не плануєте переходити на iOS, редактори Digital Spy підготували кілька альтернатив, які можна обрати замість iPhone 16.

Найкраща альтернатива iPhone 16

Google Pixel 9. Це чудовий смартфон із однією з найкращих камер на ринку. Крім того, Android від Google є дуже інтуїтивним у користуванні, а Pixel 9 пропонує безліч корисних функцій на базі штучного інтелекту, які з’являться на iPhone тільки наприкінці 2024 року.

Ще один гідний конкурент iPhone 16 – Samsung Galaxy S24. Він вирізняється вигідною ціною, першокласною камерою, високою продуктивністю, відмінним екраном і тривалим часом автономної роботи. Його сучасний плоский дизайн виглядає не менш елегантно, ніж в iOS-аналогів.

Найкраща бюджетна альтернатива iPhone 16

Google Pixel 8a. За $500 ви отримуєте 120-герцовий OLED-дисплей, потужний чипсет і чудову камеру. Крім того, цей смартфон отримуватиме оновлення протягом 7 років, тобто залишатиметься актуальним до 2030 року.

Nothing Phone (2). Головний флагман перспективного стартапу, заснованого одним із творців OnePlus. Він має відмінну камеру, швидку зарядку, дисплей з частотою оновлення 120 Гц і унікальний дизайн з прозорою задньою кришкою та фірмовим підсвічуванням, який вирізняється на ринку.

Найкраща альтернатива iPhone 16 Pro

Pixel 9 Pro / 9 Pro XL. Pixel вважається однією з найкращих альтернатив для iPhone. Флагман 2024 року має яскравий LTPO OLED екран, тривалий час автономної роботи та цілий набір функцій на основі ШІ. У плані фотографії цей смартфон – один із найкращих на ринку.

Galaxy S24 Ultra. Флагман від Samsung з великим 6,8-дюймовим екраном, камерою на 200 Мп і стилусом S-Pen, що дозволяє використовувати його як гібрид смартфона і планшета. Він чудово підходить для нотаток і ескізів, а також зручний для перегляду вебсайтів і додатків.

Складані смартфони

Оглядачі також рекомендують звернути увагу на складані смартфони, які можуть стати повноцінною альтернативою iPhone. Серед найкращих варіантів – Galaxy Fold 6, OnePlus Open, Motorola Razr Plus 2024 і Honor Magic V2.

Офіційний реліз нових iPhone відбудеться 20 вересня. А нова операційна система iOS 18 вийде вже в понеділок. Проте експерти радять не поспішати з оновленням, якщо ваш телефон проходив неофіційний ремонт.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ