Google Pixel 9 Pro і 9 Pro Fold отримали доступ до бета-версії Android 15

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Google Pixel 9 Pro і Pixel 9 Pro Fold тепер можуть брати участь у бета-тестуванні Android 15 завдяки випуску Android 15 QPR1 Beta 2. До цього доступ до бета-версії мали лише моделі Pixel 9 та Pixel 9 Pro XL разом із Android 15 Beta 4.2.

Реклама

Щоб приєднатися до бета-програми, власники Pixel 9 Pro та 9 Pro Fold можуть відвідати сайт google.com/android/beta і натиснути «Увімкнути». Також можливо оновити систему через меню Налаштування → Система → Оновлення програмного забезпечення. Це перша бета-версія Android 15 для цих нових моделей.

Офіційний реліз Android 15 QPR1 запланований на грудень і включатиме кілька нових функцій, серед яких: оновлений додаток «Налаштування», новий інструмент запису екрана, покращення для Cast у рядку стану, можливість обмежити зарядку акумулятора до 80%, нова клавіша для перемикання клавіатури та анімація для панелі швидкого доступу при тривалому натисканні.

Хоча Android 15 працює досить стабільно, все ще присутні деякі помилки. Наприклад, ярлики на екрані блокування іноді не відображаються, поки їх не перемістять у меню «Шпалери та стилі». Примусова зупинка додатку може виправити цю проблему.

Також нове вікно робочого столу для Pixel Tablet не підтримується в оригінальному Pixel Fold у бета-версії, і ця проблема, ймовірно, стосується й Pixel 9 Pro Fold.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ