Експерти назвали всі функції iPhone 16 та Apple Watch Series 10 які були запозичені у Android

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

На останньому заході Apple було представлено низку нових флагманських пристроїв, проте, як зазначає AndroidCentral, помітна тенденція: Apple дедалі частіше впроваджує функції, які раніше з’явилися в екосистемі Android.

Реклама

Наприклад, у iPhone 16 та Apple Watch Series 10 з’явилися функції, що нагадують можливості Android. Нова функція Apple Watch Series 10 для попередження про апное під час сну, яку Apple підкреслила на презентації, вже давно доступна на Galaxy Watch. Крім того, функція «Тренувальне навантаження» на Apple Watch, що аналізує вплив фізичних вправ, повторює аналогічні можливості, які раніше з’явилися на пристроях Garmin та COROS.

Також варта уваги нова кнопка «Camera Control» на iPhone 16 Pro, яка дає змогу користувачам налаштовувати параметри камери. Подібну концепцію було вперше реалізовано ще в HTC EVO 3D у 2017 році.

Серед інших нововведень iPhone 16 — функція Visual Intelligence, схожа з Google Lens, яка дозволяє в реальному часі отримувати інформацію про об’єкти, на які спрямована камера.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ