Експерти розповіли, чому варто звернути увагу на iPhone 16, а не одразу брати iPhone 16 Pro Max

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

З кожним новим випуском iPhone вибір стає все складнішим. Однак, з останніх анонсів Apple чітко виділяється одна річ: iPhone 16 за $799 пропонує привабливе співвідношення ціни та функцій. На відміну від попередніх базових моделей, які використовували старі процесори, цей iPhone обладнаний новітнім чіпом A18. Крім того, він отримав кнопку Action від iPhone 15 Pro та нову кнопку для керування камерою. Також iPhone 16 підтримує функцію Apple Intelligence, якої немає у попередніх моделях, що робить його більш перспективним на майбутнє.

Реклама

Хоча iPhone 16 Pro за $999 пропонує більше інструментів для фото та відео, різниця між ним та стандартним iPhone 16 стає менш відчутною.

Водночас iPhone SE за $429 залишається спірним варіантом. Він все ще працює на старому чіпі A15 та має застарілий 4,7-дюймовий дисплей. Незважаючи на чутки про нову модель SE наступного року, поточна версія виглядає застарілою.

Крім того, очікується, що у 2025 році вийде більш тонкий та вдосконалений iPhone, схожий за дизайном на iPad Pro. Варто зазначити, що Apple Intelligence не буде повністю функціональним на момент випуску iPhone 16 — перші інновації з’являться в жовтневому оновленні, а розширені можливості Siri очікуються ближче до середини 2025 року.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ