Стало відомо, коли iPhone отримає iOS 18 з Apple Intelligence

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Apple оголосила, що нова операційна система iOS 18 стане доступною для завантаження 16 вересня, незадовго до виходу iPhone 16. Оновлення принесе багато нових функцій, проте ключова можливість, Apple Intelligence, з’явиться лише у версії iOS 18.1, яка очікується у жовтні.

Реклама

Користувачі зможуть встановити iOS 18 на всі сумісні пристрої в день релізу, а новий iPhone 16 буде постачатися з цією операційною системою вже за замовчуванням. Проте, функція Apple Intelligence, яка покращить взаємодію з пристроями та їхню продуктивність, стане доступною лише з виходом iOS 18.1.

Спочатку Apple Intelligence підтримуватиме лише американську англійську, а для інших англомовних регіонів, таких як Австралія та Великобританія, функція стане доступною у грудні. Підтримка додаткових мов, включаючи китайську та іспанську, з’явиться наступного року.

З виходом iOS 18.1 користувачі отримають нові текстові інструменти, які дозволять редагувати, коригувати та резюмувати тексти в додатках Mail та Notes. У Photos з’являться функції для створення відео на основі описів та пошуку зображень за допомогою природної мови. Також буде доступна функція «Очищення» для видалення небажаних об’єктів з фотографій.

Програми Notes і Phone отримають можливості транскрибування та створення резюме записів, а Mail поповниться функціями Priority Messages та Smart Reply для полегшення роботи з електронною поштою. Віртуальний помічник Siri також буде оновлений, отримає підтримку текстового введення та природніший стиль взаємодії, що дозволить відповідати на більше запитів щодо функцій пристроїв.

Варто зазначити, що Apple Intelligence працюватиме лише на сучасних пристроях, таких як iPhone 16 та пристрої з чіпами M1 і новішими.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ