Samsung не буде оновлювати старі смартфони

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Уже кілька місяців в голландському суді затягнувся справу Samsung, яке, нарешті, мало закінчитися примусом корейського виробника оновити свої старі пристрої. Samsung виграло справу, а це означає, що старим смартфонам не світить поновлення.

Samsung є одним з найбільших виробників Android-пристроїв, який продає щороку безліч смартфонів. Не всі з них можуть розраховувати на довгострокову підтримку та оновлення безпеки програмного забезпечення. Позов стосувався крім оновлень також запізнювання з доставкою поточних виправлень безпеки.

Компанія дала гарантію, що, по крайній мірі, на території Нідерландів, користувачі зможуть розраховувати на два роки регулярних оновлень з моменту покупки смартфона. Спочатку судова тяжба повинна була забезпечити принаймні чотирирічний період підтримки для всіх смартфонів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Під час всього процесу Samsung надав відповідні докази, що вказують на те, що він оновлює свої пристрої в термін і працює над тим, щоб прискорити процес розгортання виправлень і великих оновлень.

Даний позов говорить про те, що кінцевому користувачеві не подобається те як гіганти відносяться до оновлень і, що вони не піклуються про безпеку своїх смартфонів. Тому подібний позов не буде останнім і не стосуватиметься тільки Samsung.

prostotech.com

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.