Beats від Apple презентував нові чохли для iPhone 16

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Бренд Apple Beats сьогодні анонсував нові чохли для iPhone 16 з підтримкою MagSafe і Camera Control. Це вперше, коли Beats випускає чохли для iPhone, оскільки компанія традиційно спеціалізується на навушниках.

Реклама

Чохли доступні в чотирьох кольорах, що відповідають палітрі iPhone 16: Midnight Black, Summit Stone, Riptide Blue і Sunset Purple.

Виготовлені з міцного полікарбонату, чохли мають гнучкі бокові стінки для кращого поглинання ударів і м’яку мікрофіброву підкладку для захисту від подряпин. Apple зазначає, що чохли тонкі, легкі й зручні у використанні.

Зовнішня частина має глянцеве покриття, стійке до подряпин, що забезпечує додатковий захист. Чохли також підтримують функцію керування камерою на iPhone 16, оснащені сапфіровим склом і провідним шаром, який передає жести пальців до кнопки.

Чохли сумісні з MagSafe і мають вбудовані магніти для бездротової зарядки, яка дозволяє заряджати iPhone 16 на потужності до 25 Вт з новими зарядними пристроями MagSafe.

«Ми раді представити наш перший чохол для iPhone, розроблений Beats», — сказав Олівер Шуссер, віце-президент Apple Music і Beats. «Beats завжди асоціюється з яскравим стилем і кольорами, і ці чохли чудово доповнюють нову лінійку iPhone 16».

Нові чохли Beats для iPhone 16 вже доступні на сайті Apple за ціною 49 доларів США.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ