Моделі iPhone 16 отримали підтримку зарядки MagSafe на 25 Вт

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Нові моделі iPhone 16, представлені сьогодні Apple, підтримують оновлену систему зарядки MagSafe. Завдяки зарядному пристрою на 30 Вт, тепер iPhone можна заряджати на потужності до 25 Вт, що є значним покращенням порівняно з попереднім обмеженням у 15 Вт.

Реклама

Вперше моделі iPhone 16 отримали підтримку швидкої зарядки через MagSafe. При використанні адаптера на 30 Вт або вище та нового зарядного пристрою MagSafe можна зарядити iPhone до 50% всього за 30 хвилин. Швидка зарядка також підтримується з адаптером потужністю 20 Вт або вище, який працює зі стандартним кабелем USB-C.

Також доступна підтримка бездротової зарядки Qi2, але вона обмежена до 15 Вт. Тому користувачі iPhone 16 отримають максимальну швидкість заряджання, використовуючи офіційні зарядні пристрої MagSafe.

Реклама

Адаптер на 30 Вт потрібно придбати окремо, оскільки Apple більше не комплектує iPhone блоком живлення. Проте, в комплекті постачається кабель USB-C.

Попередні замовлення на нові iPhone 16 почнуться в п’ятницю, 13 вересня, а офіційний запуск відбудеться 20 вересня. Також будуть доступні два нові зарядні пристрої MagSafe довжиною 1 та 2 метри.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ