Стало відомо коли представлять OnePlus 13 і які технічні характеристики він отримає

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Луїс Лі, президент китайського підрозділу OnePlus, поділився деталями про наступний флагманський смартфон компанії через соціальну мережу Weibo. Він розкрив деякі особливості новинки і навів орієнтовні терміни її презентації.

Реклама

За словами Лі, новий смартфон отримає флагманський процесор наступного покоління, ймовірно, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4, який буде представлений з 21 по 23 жовтня на заході Snapdragon Tech Summit 2024. Лі обіцяє, що їхній новий апарат стане першим у галузі, що дозволить грати в Genshin Impact з частотою оновлення 120 Гц. Варто зазначити, що підтримка 120 fps у Genshin Impact була доступна на iPhone 13 Pro, хоча жоден Android-смартфон не пропонує такої опції.

Враховуючи попередні витоки інформації та нові дані, презентація OnePlus 13 очікується вже наступного місяця. Лі також підтвердив, що смартфон отримає новий екран BOE X2, анонсований минулого тижня. Окрім того, апарат буде оснащений акумулятором ємністю 6000 мАч з підтримкою 100-ватної проводової та 50-ватної бездротової зарядки.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ