Samsung Galaxy S10, можливо, отримає ультразвуковий сканер відбитків пальців

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З тих пір, як Apple представила Face ID, інші гравці галузі прагнуть придумати не менше інноваційні рішення. Наприклад, Samsung, можливо, незабаром представить ультразвуковий сканер, повідомляє Hot Hard Ware.

Згідно з чутками, смартфони Samsung отримають особливі вбудовані в екран сканери відбитків пальців. Вони будуть створені Qualcomm і зможуть застосовувати ультразвукові хвилі для розпізнавання за відбитками пальців.

Датчики, оснащені ультразвуковими елементами, будуть розташовані на задній панелі гаджетів. Генеруються хвилі здатні долати 1200 мікрометрів начинки дисплея, 800 мікрометрів захисного скла і 600 мікрометрів алюмінію. Це захистить сенсор від зовнішнього впливу і дозволить підвищити якість розпізнавання.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Повідомляється, що подібні розробки ведуться з часу виходу Samsung Galaxy S8. Робота сканера буде заснована на модулі Qualcomm Sense Snapdragon.

Корпорація Samsung готується представити технологію вже на початку 2019 року на виставці CES 2019. Презентація нового флагмана Galaxy S10, швидше за все, відбудеться на MWC 2019 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.