У мережі з’явилися нові витоки щодо майбутньої лінійки смартфонів Samsung Galaxy S25

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Очікується, що Samsung анонсує нові флагмани серії Galaxy S25 наприкінці січня або на початку лютого. Як і в поточному році, компанія, ймовірно, представить три моделі: стандартний Galaxy S25, вдосконалений Galaxy S25+ та найпросунутіший Galaxy S25 Ultra. Хоча до офіційного релізу ще залишається понад чотири місяці, вже з’явилися перші чутки про новинки.

Реклама

Останнім часом авторитетне джерело в сфері технологій Ice Universe повідомило про можливу схожість дизайну Galaxy S25 Ultra з iPhone 16 Pro Max. Тепер той самий інсайдер поділився інформацією про розміри Galaxy S25 Ultra. За його даними, розміри пристрою становлять 162,8 x 77,6 x 8,2 мм. Якщо ця інформація підтвердиться, Galaxy S25 Ultra стане найтоншим смартфоном у лінійці «Ultra» серії Galaxy S. Його товщина буде 8,2 мм, що менше за 8,6 мм у Galaxy S24 Ultra.

Хоча точний розмір екрану Galaxy S25 Ultra ще не уточнено, джерело припускає, що дисплей матиме схожі розміри з iPhone 16 Pro Max, який, ймовірно, буде оснащено екраном діагоналлю 6,9 дюйма.

Крім того, інсайдер зазначив, що Samsung, ймовірно, збережуть швидке заряджання потужністю 45 Вт для Galaxy S25 Ultra. Новинка, за чутками, буде оснащена батареєю ємністю 5000 мАг, як і її попередник, з можливими апаратними оновленнями для покращення її тривалості роботи.

Роланд Квандт, ще одне джерело на платформі X, нещодавно заявив, що розробка серії S25 вже завершена. З липня Samsung працює над зразками нової лінійки Galaxy S25. За його словами, Galaxy S25 Ultra буде підтримувати S Pen, а компанія представить три моделі цієї серії.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ