OnePlus 13 представлять в наступному місяці

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

OnePlus 13, за очікуваннями, стане одним із перших смартфонів, оснащених новітнім чіпсетом Snapdragon 8 Gen 4, який буде презентований у жовтні цього року. Попередня модель, OnePlus 12, побачила світ у грудні минулого року, що було незвично для компанії, яка зазвичай анонсує свої флагмани на початку року. Проте за останніми чутками, OnePlus 13 може дебютувати вже у жовтні.

Реклама

Згідно з інформацією від Digital Chat Station, запуск OnePlus 13 в Китаї планується на жовтень-листопад, коли стане доступним чіпсет Snapdragon 8 Gen 4. У разі цього релізу, OnePlus увійде до числа перших виробників, які використовуватимуть новий чіп у своїх пристроях.

OnePlus відома своєю потужною швидкістю зарядки та продуктивністю своїх флагманів. Очікується, що в OnePlus 13 ємність акумулятора збільшиться до 6 000 мАг, а також буде підтримуватися 100-ватна провідна та 50-ватна бездротова зарядка. Крім того, пристрій отримає ультразвуковий сканер відбитків пальців, який забезпечить ще кращу роботу в умовах слабкого освітлення. Аналогічна технологія планується і в нових моделях Xiaomi. Також очікується, що OnePlus 13 буде оснащений потрійною камерою та матиме захист за стандартом IP68.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ