Фотограф назвав дві основні причини купити iPhone 16 Pro замість iPhone 16 Pro Max

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

До презентації Apple, яка відбудеться 9 вересня, залишилося зовсім мало часу, і очікування нової лінійки iPhone 16 продовжує зростати. Багато хто задається питанням: що краще вибрати — iPhone 16 Pro чи його більшу версію, iPhone 16 Pro Max?

Реклама

5-кратний оптичний зум

Очікується, що обидві моделі отримають стандартні покращення, такі як швидший чіп A18 Pro, більші акумулятори та нові функції, включаючи кнопку Capture і ексклюзивні можливості Apple Intelligence у iOS 18. Однак саме потенційне додавання телекамери з 5-кратним оптичним зумом робить iPhone 16 Pro особливо привабливим цього року.

Є ймовірність, що модель успадкує телеоб’єктив із тетрапризмою від iPhone 15 Pro Max, що дозволить їй забезпечити 5-кратне оптичне масштабування.

Збільшений дисплей для iPhone 16 Pro

Крім покращеної камери, очікується, що iPhone 16 Pro отримає більший дисплей — замість 6,1 дюйма він становитиме 6,3 дюйма. Це додаткове місце на екрані покращить досвід перегляду відео, гри та серфінгу. Що стосується моделі Pro Max, її екран, за чутками, збільшиться з 6,7 до 6,9 дюйма, що може бути надто великим для деяких користувачів.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ